М'ясо зайця має солодкуватий смак, що робить його унікальним у своєму роді. Воно дієтичне, а білка в ньому міститься більше ніж в іншому м'ясі, також воно містить мінімум жирів, що важливо для повноцінного дієтичного раціону.
Консерви овочево-м’ясні стерилiзованi. Суп із зайця.
Склад: м'ясо на кістках, картопля, морква, перець болгарський, цибуля, італійські трави, суміш перців, часник, паприка, лавровий лист, квасоля, томатна паста, олія сонячникова. Маса: 380 г.
Харчова цінність на 100 г: білків – 6,3 г, жирів - 2,1 г, вуглеводів – 3,5 г. Калорійність: 68 ккал / 100 г.
Номер партii вiдповiдає датi виробництва.
Країна походження основного iнгредiєнту: Україна.
Умови зберiгання та строк придатностi: зберiгати при температурi вiд 0°C до +20°С та вiдносноi вологостi повiтря не вище 75%.
Дата виробництва/"Краще спожити до" вказані на кришці банки.
Производитель: | MemorableUA |
Вид | Первые Блюда |
Разновидность | Консервация |
Ваш отзыв может быть первым.