Сушений базилік — чудова ароматна пряність, яка може прикрасити стіл і надати будь-якій страві пікантні та неповторні нотки. Відомо майже 70 різновидів базиліку, проте у нас зазвичай використовуються лише два — зелений і фіолетовий. Зелений базилік, що має свіжий, ніжний, трохи солодкуватий аромат із присмаком лакриці та гвоздики, широко поширений у середземноморській кухні. Фіолетовий базилік, більш різкий, з ароматом духмяного перцю, частіше зустрічається у стравах Кавказу та Середньої Азії.
Сушене листя базиліка зберігає неперевершений аромат і корисні властивості свіжої зелені. Це важливо, адже до складу базиліка входять вітаміни А, С, Е, К, тіамін, рибофлавін, фолієва кислота, марганець, мідь, залізо, калій, кальцій, фосфор, магній, дубильні речовини, ефірні олії. Усе це робить базилік не просто чудовою спецією, а й ефективним лікарським засобом.
Склад: натуральний базилiк, 100%
Маса - 100 г.
Харчова цінність на 100 г: білків – 3,2 г, жирів - 0,6 г, вуглеводів – 2,7 г. Калорійність: 22 ккал / 100 г.
Умови зберігання: зберігати при температурі до +28 та відносній вологості повітря не більше 75%.
Сушений базилік використовується у приготуванні перших страв, овочевих і м'ясних страв, випічки.
У виробництві продуктів швидкого приготування, різноманітних страв з меню корисного харчування, а також заправок до страв, соусів, приправ, у ресторанному бізнесі і Horeca.
| Производитель: | MemorableUA |
| Разновидность | Приправы |
Ваш отзыв может быть первым.